Monday, March 16, 2015

Cuti Sekolah - JJCM sambil bekerja ☺

Selamat bercuti sekolah mommies sekalian ☺

Hari ni kami jalan2 dgn the whole family sambil bekerja...hehehehhe kerja sambil leisure...seronok sgt2.. Hari ni p amik stock SHAKLEE...tapi agak sedih sbb Basic-H and Collagen Powder OUT OF STOCK!!

Sangat2 teruja...hasil tuaian hari ni utk family sendiri, untuk parents dan mak mertua. Semoga keluargaku makin sihat dan ceria sentiasa. InsyaAllah. Sambil2 tgu brg yg di order keluar kami pun pekena air best...hehehheeh apa yg best?

Ni la yang best...Get Clean Water Pitcher...Jag air dengan filter sekali...memang fresh, manis dan nyaman...sejuk je airnya...air nya bukan dlm peti ais pun...atas shelf room temperature je...Zarif seronok minum. Lepas segelas dia mintak lg segelas...betul2 bagus penggunaan water jug ni di mana2 saja. Air sentiasa bersih dan selamat untuk di minum.

 Esok nak kena masuk order lagi...insyaAllah kali ni kita order online saja sbb mudah dan jauh lebih murah. Maklumlah kita ni duduknya jauh dari branch. Mujur ada online store, so bulehlah main click2 ajer sambil menguruskan rumah n anak2 ♥

Fuh dah smp umah ni, nak rest jap...seawal jam 9 pg kita dah sampai INTERMARK KL selesai semua tugasan di embassy kita ke branch SHAKLEE plak...pastu bw family p lunch n jln2 cuci mata kat shopping mall. Semalam dah puas mborong di GM KLANG hehehehee so hari ni nak cepat tpaksa la pasrah dgn cuci mata sahaja. Hahahahhaa no worries len kali buleh shopping lg.

Nanti kita hapdet lagi k...tk cr semua...semoga lebih sihat n ceria nanti ♥

Cantik kan?? Jom cuci mata di Angel's Jewels Malaysia
Q&A >> SMS/WA >> 019.386.9195